Har du Spørgsmål?
Ring til os på

Lån til køb af bolig

Hos Ejendomskreditselskabet Boligkredit søger vi en løsning for dig, som får nej til traditionel boligfinansiering, et realkreditlån, optaget i samarbejde med din bank.

Hos os kan du hurtigt og nemt få hjælp til lån til køb af din drømmebolig.

Enten kan vi løse opgaven for dig, ellers kan vi som minimum forklare dig om årsagen til bankens afslag, så det er til at forstå og så du kan søge at forbedre dit udgangspunkt med henblik på en bankløsning.

Vi skal med andre ord ikke finansiere dig, hvis du kan vente på en bedre løsning i samarbejde med banken.

Med kun få ansatte har vi ikke brug for de meget firkantede regler, der kan være nyttige i organisationer med hundrede- eller tusindvis af ansatte.

Hos os er hver henvendelse en opgave, vi tager stilling til med åbne arme.

 

Sådan hjælper vi med lån til køb af bolig

Vores første spørgsmål til dig, er ”hvad siger din bank?”. Hvis du ikke har spurgt din bank, bør du starte hos dem.

Et nej til finansiering skyldes ofte en eller flere af disse forhold.

Lavt rådighedsbeløb. Hvis din bank mener at dit rådighedsbeløb er for lavt vil det også ofte være vores konklusion. Men vi har løst fine lånesager, hvor kunderne kunne dokumentere, at de kunne ” leve på en sten” med et væsentligt lavere forbrug end foreskrevet i bankens beregninger.

Mangelfuld udbetaling. Hvis banken mener at du skal spare mere op til udbetaling vil du også kunne have en udfordring hos os, men vi giver os tid til at lytte til dine forklaringer.

Ejer allerede en ejendom. Hvis du i forvejen er medejer af en ejendom, f.eks. med en tidligere samlever, får du formentlig nej til finansiering af ny ejendom i banken. Hos os får du ikke automatisk et nej og vi forstår begrundelsen for at beholde en ejendom efter et opløst forhold, især af hensyn til eventuelle børn.

Gennem årene har vi tillige løst finansieringen for kunder, som ikke kunne vente på et svar fra banken. Hvis der er en overhængende risiko for, at drømmeboligen er ved at blive solgt for næsen af dig har du behov for en finansieringskilde, hvor der arbejdes hurtigt.

Til dig der vil ringes op

Udfyld de fire felter – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Til dig der vil hurtigt videre

Har du gjort dokumenterne klar? Send dem sammen med dit navn og telefonnummer.
Vi vender tilbage få timer efter du har udfyldt felterne.

Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern