Har du Spørgsmål?
Ring til os på

Om boligkredit

Boligkredit har i de sidste tyve år formidlet lån til boligejere. Selskabet ejes af direktør Henrik Grave, som er uddannet HA og HD med speciale i finansiering. Inden Henrik startede sin egen virksomhed arbejdede han i bankverdenen, senest som finansdirektør i en bank.

Henrik bor med sin familie i Espergærde, nord for København. Børnene trives i den lille by ved skov og strand, så der kan tidligst blive tale om at flytte, når den yngste er fløjet fra reden. Du kan læse mere om Henrik i artiklen fra Penge & Privatøkonomi her

– Hvad er Boligkredit?

Boligkredit formidler lån fra finansinstitutter til boligejere, der typisk har fået nej fra banken.
Jeg er din allierede, der skræddersyr din lånesag, præsenterer den for finansinstitutterne og guider dig igennem processen.

– Siger I aldrig nej?

Det sker, for det nytter ikke at give et lån, der gør ondt værre. Men alle har krav på en fair behandling, så vi gør os umage med at forklare afslaget og hjælpe med at komme videre.

Det hænder også, at vi forslår en anden løsning. For eksempel havde et par forelsket sig i en ejendom, hvor de kunne holde heste. Det er umanerligt svært at få lån til hestefolde og årsagen er meget sympatisk: Hesteejere vil sætte hestens behov foran deres egne – selv når der skal vælges mellem at betale termin eller en dyrelægeregning. Jeg foreslog derfor parret at købe en anden ejendom og de endte heldigvis med at være meget taknemmelige for løsningen.

– Hvorfor tør I give et lån, når nu banken har sagt nej?

Store banker har mange ansatte og er nødt til at have nogle faste rammer. Her er ingen firkantede kasser, som du skal passe ind i. Vi ser på den enkeltes økonomi og bruger vores sunde fornuft.

– Hvordan klarede Boligkredit finanskrisen?

Vi fik da nogle slag i mellemgulvet, men Boligkredit er en fornuftig virksomhed, som står på et solidt økonomisk fundament. Jeg tror nu også at vores stræben efter at behandle alle respektfuldt og give klare svar, hjalp os godt på vej. Den slags rygtes jo.

– Hvorfor skal man vælge jer?

Det skal man bestemt heller ikke – med mindre vi tilbyder det billigste lån og den bedste rådgivning.

 

Dem møder du hos Boligkredit