lån uden om banken

Lån udenom banken hos Boligkredit

I en verden, hvor traditionelle banklån ofte er standarden, et lån udenom banken op for nye muligheder. Disse lån, også kendt som pantebrevslån, tilbyder en alternativ vej til finansiering af din boligdrøm, selv når banken siger nej.

Når du låner udenom banken, så er lånet baseret på værdien af din ejendom. Selvom renten på disse lån kan være højere end på traditionelle realkreditlån, kan de under de rette omstændigheder være en fordelagtig løsning. Disse lån giver dig friheden til at finansiere et hus, en lejlighed, en andelsbolig eller et sommerhus. Du kan bruge dem både til at købe en ny bolig eller udnytte friværdien i din nuværende bolig.

For mange, især selvstændige erhvervsdrivende eller lønmodtagere med svingende indkomster, kan det være svært at få godkendt et lån i traditionelle banker. Her kommer ejendomskreditlån ind i billedet som en levedygtig løsning. Vores ejendomskreditselskab, underlagt Finanstilsynet, tilbyder en tilpasset finansieringsløsning, når du står over for bankafvisning. At låne uden om banken kræver forståelse og overvejelse. Hos Boligkredit tilbyder vi personlig rådgivning og dykker ned i dine specifikke lånebehov for at finde det rette lån for dig. Uanset om du søger alternativer efter en bankafvisning eller blot ønsker at udforske dine finansieringsmuligheder, er vi her for at hjælpe dig på vej.

Derfor låner flere og flere udenom banken

Når der skal træffes store økonomiske beslutninger såsom at investere i en ny bolig, skal der ofte et lån til for at få det hele til at hænge sammen. Mange danskere oplever dog desværre, at bankerne ikke er villige til at låne dem den pengesum, de har behov for. Dette kan der være mange forskellige årsager til, men under alle omstændigheder er det som at få en spand koldt vand i hovedet.

Af denne årsag er det blevet mere og mere udbredt at søge andre veje, for der er andre muligheder. Eksempelvis med et lån uden om banken.

Vi sætter os grundigt ind i dine lånebehov

Hos Boligkredit er mulighederne anderledes, netop fordi vi ikke benytter os af den samme låneproces, som de konventionelle banker eller realkreditinstitutter. Et lån til huskøb uden om banken gennem Boligkredit kan i mange tilfælde være den ideelle løsning for dig, hvis du har svært ved at opnå den rette boligfinansiering ved hjælp af traditionelle lånemetoder.

Det er netop særligt kendetegnende for ejendomskreditselskaber såsom vores, at vi har fokus på at gå mere i detaljerne med hver enkelt ansøger. Det er flere forklaringer på, at vi kan formidle lån til kunder, som har fået nej i deres bank. For eksempel diskvalificeres ansøgeren ikke blot grundet geografisk beliggenhed, hvilket ofte kan være tilfældet i forbindelse med et konventionelt lån gennem banken. Men stikordet er nok først og fremmest, at vi ser på din økonomi med friske øjne.

Du kan opnå væsentlige fordele med et lån udenom banken

Det er klart, at du bør bruge noget tid på at sætte dig ordentligt ind i enhver form for lån. Ellers ved du ikke for alvor, hvad du har endt med at skrive under på. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at vide mere om et specifikt emne eller sidder inde med et vigtigt spørgsmål.

Ved et lån hos Boligkredit slipper du for bidragssatser, som realkreditinstitutterne opererer med. Endvidere vil den rente, vi kan tilbyde dig ofte være lavere end renten på banklån.

Vi hjælper også med pantebrevslån

Derudover kan du også vælge at tage et pantebrevslån med sikkerhed i en ejendom, du allerede ejer.  Det kan være, at du ønsker at bygge om eller indfri anden gæld. Med sådan et lån kan du opnå en lav ydelse takket være en lav rente og en lang løbetid. Og i modsætning til et banklån kan du ikke risikere at et pantebrevslån bliver opsagt, som følge af faldende værdier eller ændringer i kreditpolitikken. Långiver på et pantebrev kan kun opsige lånet, hvis du misligholder låneaftalen.

Endeligt kan du føle dig tryg og sikker ved at optage et lån hos et ejendomskreditselskab som os. Vi er ligesom andre aktører på markedet reguleret af Finanstilsynet og derfor skal vi imødekomme fælles krav og regler for markedet.

Sådan tager du et lån uden om banken

Hos et ejendomskreditselskab som Boligkredit, er der typisk to forskellige former for kunder. Først og fremmest er der dem, som låner penge til at investere i en ny bolig, og dernæst er der dem, der ønsker at optage et lån i deres nuværende bolig.

Hvad enten du er interesseret i det ene eller det andet, kan du altid sende os en forespørgsel og høre mere om dine muligheder. I denne forbindelse er det eksempelvis særligt vigtigt at vælge, om du ønsker en variabel eller en fast rente – men dette og alle dine andre overvejelser, snakker vi glædeligt mere med dig om.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine drømme og lånemuligheder.

Hvis du vil videre

Udfyld de fire felter – så kontakter vi dig hurtigst muligt.