Har du Spørgsmål?
Ring til os på

Lån til udlejningsejendomme

Hos Boligkredit har vi et tæt samarbejde med en række kunder, som køber ejendomme til udlejning og du er mere end velkommen.

Som ved køb af egen bolig er den bedste finansiering et realkreditlån, optaget i samarbejde med banken. Sagen er bare, at bankerne sjældent ønsker at yde lån til dit køb af en ejendom til udlejning.

 

Sådan kan du få hjælp til lån til køb af ejendomme til udlejning

Vi har erfaring og interesse. Hos os ser vi på din forespørgsel med interesse og vi har erfaring med at vurdere om der er den rette sammenhæng mellem prisen, du skal betale og huslejen, du kan opnå.

Mest oplagt i områder med moderate boligpriser. Primært i områder med lave priser på fast ejendom er det en oplagt ide, at købe ejendomme til udlejning. Ikke for at score en hurtig gevinst, for med de lave priser følger som regel at man ikke skal købe i dag for at sælge i morgen. Sigtet med investeringen skal snarere være, at du opnår et fint afkast på din opsparing.

Ordentlige boliger. Vi lægger vægt på, at der er tale om ejendomme i god stand, hvor du med god samvittighed kan skabe rammerne om lejernes tilværelse. Vores kunder i dette segment udtrykker stolthed over at de skaffer gode boliger, til lejere som aktuelt ikke selv kan være boligejere.

Brug din friværdi til at komme i gang. Hvis du skal stå som ejer af flere ejendomme har du brug for en vis opsparing. Ikke nødvendigvis rede penge, for også en fin friværdi i din nuværende bolig gør dig i vores optik kreditværdig.

Til dig der vil ringes op

Udfyld de fire felter – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Til dig der vil hurtigt videre

Har du gjort dokumenterne klar? Send dem sammen med dit navn og telefonnummer.
Vi vender tilbage få timer efter du har udfyldt felterne.

Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern
Vælg filVælg ny Fjern